Єрмак контролює волонтерство. Як Офіс Президента «підминає» під себе волонтерів

Аватар admin

єрмак, офіс президента, волонтерство зсу, притула
Posted on :

Андрій Єрмак став «сірим кардиналом», який узурпував владу. Про це говорять ще з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Без відома Андрія Єрмака нічого не відбувається. Він контролює всі міністерства, держоргани і волонтерів. Саме з його «барського плеча» надходять дозволи або заборони діяльності, призначення людей на посади та відмивання грошей.

Хто такий Андрій Єрмак?

Андрій Єрмак є керівником Офісу Президента. На цю посаду його призначили після звільнення Андрія Богдана у 2020 році. Президента Зеленського та Єрмака здавна поєднувала робота у кіноіндустрії, а з 2020 року і політика.

Як Єрмак захоплює владу в Україні

Український юрист, депутат Верховної Ради у відео розповів, що Володимир Зеленський неофіційно передав частину свої повноважень Єрмаку і зараз в країні нічого не відбувається без узгодження Андрія Єрмака.

Політичний аналітик Максим Казаров теж записав відео про те, що Єрмак захопив владу.

Андрій Єрмак не зміг оминути і такий важливий напрямок як волонтерство. Восени минулого року у ефірі телеканалу Прямий народна депутатка Софія Федина повідомила про те, що Єрмак дав наказ знищувати волонтерів, які допомагають ЗСУ. Тоді поліція прийшла з обшуками до волонтерів, які допомагають військовим ще з 2014 року. За словами Федини, саме Єрмак дав наказ знищити волонтерів, які не підпорядковуються Офісу Президента України.

Єрмак і Притула: зустрічі в Офісі Президента

У волонтерських колах говорять про те, що Сергій Притула має тісні контакти з Офісом Президента України та, зокрема, з Андрієм Єрмаком. Благодійний фонд Сергія Притули – це один з найбільших фондів в Україні, який займається допомогою для ЗСУ.

Сергій Притула повідомляв, що за період 24.02.2022 – 24.02.2023 благодійний фонд Сергія Притули зібрав 4 млрд 182 млн грн.

Очевидно, що такі значні потоки грошей привернули увагу Андрія Єрмака. Волонтери говорять про те, Сергій Притула періодично ходить «на килим» до Єрмака. Припускають, що саме з дозволу Офісу Президента Сергій Притула продовжує свою волонтерську діяльність.

Отже, діяльність волонтерів в Україні відбувається лише з дозволу Андрія Єрмака. Якщо волонтери не згодні грати за умовами, які висуває Офіс Президента – починаються утиски та репресії. Про те, що волонтерство під чітким контролем Єрмака, свідчать регулярні візити до Офісу Президента керівників найбільших благодійних фондів України.

Чи отримує Єрмак «відкати» з роботи благодійних фондів – невідомо. Але точно є повний контроль над волонтерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *