Іноземні волонтери загинули внаслідок російського обстрілу

Аватар admin

волонтери, Емма Ігуаль, Ентоні Ігнат
Posted on :

Іноземні волонтери загинули від рук росіян. Внаслідок обстрілу гуманітарного конвою, організованого волонтерською організацією “Road to Relief“, російськими силами, стали жертвами громадянка Іспанії Емма Ігуаль і канадець Ентоні Ігнат.

Згідно з повідомленням організації, трагедія сталася під час місії, яка розпочалася за день до трагедії.. Четверо членів команди “Road to Relief” вирушили з Слов’янська в напрямку Бахмута з метою оцінки потреб мирних мешканців селища Іванівське.

По дорозі, коли волонтери проїжджали через Часів Яр, їх автомобіль потрапив під обстріл російських сил. За попередніми даними, у машину влучив артилерійський снаряд, в результаті чого автомобіль перекинувся та загорівся. У автомобілі перебували німецький медичний волонтер Рубен Мавік, шведський волонтер Йохан Матіас Тир, канадський волонтер Ентоні Ігнат і іспанська волонтерка та директорка “Road to Relief” Емма Ігуаль.

Ентоні Ігнат загинув на місці, інформація про стан Емми Ігуаль було невідомо протягом певного часу. Незабаром виконуючий обов’язки міністра закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес підтвердив її загибель. Рубен Мавік і Йохан Матіас Тир отримали серйозні поранення та опіки, але їх вдалося врятувати завдяки медичній допомозі.

За даними, доступними в соціальних мережах “Road to Relief”, організація вже з квітня минулого року активно займалася евакуацією цивільних осіб на Донбасі та надавала допомогу мирним мешканцям Сєвєродонецька, Лисичанська, Бахмута і Херсонщини.

Раніше стало відомо про те, що чиновники наживаються на гумдопомозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *